Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Bayonetta 3

Bayonetta 3 oser kvalitet og variasjon i gameplaytrailer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Svenske Johan har gledet seg veldig mye til Bayonetta 3, og forventningene hans ble ikke akkurat lavere etter å ha fått testet litt av spillet. Jeg tviler på at deres heller ikke dabber av etter å ha sett dagens trailer.

Platinum og Nintendo ønsker jo selvsagt at det ikke bare er spillpressen og influencere som skal få godbiter fra det etterlengtede spillet, så vi har også fått en over fire minutter lang gameplaytrailer som viser hvordan de ulike heksene byr på forskjellige kampstiler, noen av de ekstravagante omgivelsene vi skal få kjempe i, en håndfull spinnville fiender og helt til slutt glimt av hvordan utviklerne i kjent stil krydrer gameplayet med noen nye perspektiver og mekanikker når Bayonetta 3 lanseres om to uker.

HQ
Bayonetta 3

Relaterte tekster

1
Bayonetta 3Score

Bayonetta 3

ANMELDELSE. Skrevet av Tommy Johnsen

Alles favorittheks er endelig tilbake, og hun er i toppform. Årets spill 2022 har ramlet over oss, påstår Tommy.

0
Bayonetta 4 tilsynelatende bekreftet

Bayonetta 4 tilsynelatende bekreftet

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Som forventet har Bayonetta 3 fått en meget god mottakelse av både media og vanlige spillere, og det kan virke som om Platinum var klare over suksessen før spillet ble...Loading next content