Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Beat Saber

Beat Saber bekreftet for PlayStation 5 og PS VR2

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Siden PlayStation VR2 vil fungere helt annerledes enn originalen begynte diskusjonene om gamle spill vil fungere på det kommende headsetet å gå med en gang, og i september bekreftet Sony at det ikke blir tilfellet. Dermed har det vært mye snakk om hvilke utviklere som vil ta seg tid og råd til å oppdatere spillene sine eller lage nye utgaver av dem, og gledelig nok kommer ett av de mest populære.

I nattens CES-konferanse bekreftet nemlig Sony at Beat Saber skal lanseres på PlayStation VR2 etter hvert. Dessverre sier de ikke noe om når eller om de som eier PS4-utgaven får den nye gratis, men denne informasjon kommer etter hvert.

Beat Saber

Relaterte tekster

3
Beat Saber får multiplayer

Beat Saber får multiplayer

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Det populære VR-rytmespillet Beat Saber har fått en helt ny oppdatering som bringer multiplayer for første gang for opptil fire spillere. Multiplayer-kamper kan enten...

1
Facebook kjøper Beat Saber-skaperne

Facebook kjøper Beat Saber-skaperne

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Beat Games plasserte seg rett på spillkartet med Beat Saber i år, så mange har lurt på hva studioet vil finne på når de er ferdige med å gi oss mer innhold til det...Loading next content