Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Beat Saber

Beat Saber feirer to millioner solgte med Timbaland

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For nesten nøyaktig ett år siden kunne gjengen i Beat Games gi oss gladmeldingen om at Beat Saber hadde solgt over 1 million eksemplarer, og oppturen har bare fortsatt siden den gang.

Nå kan utviklerne fortelle at de har passert 2 millioner solgte eksemplarer av Beat Saber. Noe som er ekstra imponerende er at det også har blitt solgt over 10 millioner ekstra sanger til spillet, så folk får helt klart kost seg med mye god musikk mens de også får en fin treningsøkt.

Da passer det jo godt at de kan avsløre at en ny musikkpakke kalt Timbaland Music Pack blir tilgjengelig på PC den 26. mars også. Denne består av fem nye sanger den velkjente artisten og produsenten har laget spesielt for spillet:


  • Sid Tipton og Timbaland - Has A Meaning

  • Kaydence og Timbaland - Dumb Thingz

  • Wavezswavesz - While We're Young

  • Nash Overstreet, Karra & Common Strangers - What I Like

  • Bruno Martini og Timbaland - Famous ft. Jake Davis

En bitteliten bit av den ene kan du høre og se under.

HQ

Relaterte tekster

3
Beat Saber får multiplayer

Beat Saber får multiplayer

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Det populære VR-rytmespillet Beat Saber har fått en helt ny oppdatering som bringer multiplayer for første gang for opptil fire spillere. Multiplayer-kamper kan enten...

1
Facebook kjøper Beat Saber-skaperne

Facebook kjøper Beat Saber-skaperne

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Beat Games plasserte seg rett på spillkartet med Beat Saber i år, så mange har lurt på hva studioet vil finne på når de er ferdige med å gi oss mer innhold til det...Loading next content