Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Soul Calibur VI

Bernie Sanders har blitt moddet inn i Soul Calibur VI som spillbar karakter

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Spillmodding har brakt oss mange kule ting, men denne er kanskje den beste vi har sett i 2021 så langt. Modderen User619 har nemlig lagt til den ikoniske Bernie Sanders-memen, som har sirkulert på nettet de siste dagene, i Soul Calibur VI som spillbar karakter.

Det beste med denne modden er at Bernie ikke engang er animert, han bare sitter der i stolen sin mens han mørbanker motstanderne. For å få dette til å fungere i spillet er ikke Bernie akkurat en ny karakter, bare en moddet skin lagt til på en annen, som betyr at han ikke har sine egne moves eller komboer å lære, men det er likevel veldig morsomt.

Du kan se en video av Bernie i Soul Calibur VI her.

Soul Calibur VI
User619

Relaterte tekster

1
Soul Calibur VIScore

Soul Calibur VI

ANMELDELSE. Skrevet av Peter Alexander Holthe

Har Soul Calibur-serien hatt godt av den lange pausen? Og er Soul Calibur VI en verdig avslutning på franchisen? Peter har bevæpnet seg og tatt steget ut i arenaen for å finne ut av det!

0
Sånn ser Amy ut i Soul Calibur VI

Sånn ser Amy ut i Soul Calibur VI

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

I går kunne Odd Karsten informere oss om at Soul Calibur-veteranen Amy er på vei til Soul Calibur VI som en DLC-figur via spillets sesongpass. Og i dag har spillets...Loading next content