Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Doom Eternal

Bethesda benekter anklagene fra Doom Eternal-komponisten

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Doom Eternal hadde såvidt rukket å bli lansert før Mick Gordon, komponisten av den heftige musikken i spillet, og id Software gikk i tottene på hverandre som følge av at førstnevnte hevdet han ikke hadde fått sin lovede betaling for arbeidet og hadde blitt løyet til angående det offisielle lydsporet. Dette pågikk en god stund før det ble helt stille i over to år. Da bestemte Gordon seg for å legge ut et omfattende og veldig godt dokumentert svar på studiosjefen sine motanklager, noe som har ført til enda verre stemning mellom de to. Meldingen fra komponisten var såpass sterk at Bethesda virkelig ville havnet i store problemer både juridisk og blant spillere om de ikke svarte, så det var bare et tidsspørsmål før kveldens nyhet kom.

Bethesda har nå lagt ut en melding hvor de benekter nærmest alle anklagene Mick Gordon har om samarbeidet og lydsporet. Derfor sier de samtidig at id-Software-lederne Marty Stratton og Chad Mossholder fortsatt har deres fulle støtte, og at folk bør slutte å sende dem hatmeldinger og slik basert på Gordon sine anklager. Selskapet hevder å ha bevis for at komponisten lyver om det skulle gå så langt at offentliggjøring av disse blir nødvendig. Dermed kan du være helt sikker på at denne krangelen fortsatt ikke er over, og at Gordon aldri kommer til å lage musikk for Bethesda og Doom igjen.

Doom Eternal

Relaterte tekster

2
Doom Eternal (Switch)Score

Doom Eternal (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Blodspruten fyller skjermen mens høylytt latter fyller rommet, akkompagnert av blytunge metallriff som druser ut av hodetelefonene. Klokken er 04.30, og ved siden av meg prøver en rimelig irritert kjæreste å få de anbefalte åtte timene med søvn. Det må vente. DOOM Eternal har nemlig ankommet Nintendo Switch.Loading next content