Norsk
Gamereactor
nyheter
Fallout 4

Bethesda: Fallout 4 "sikter på 4k 60fps i alle moduser" på Xbox Series X

Som et resultat er det svært små forskjeller mellom ytelses- og kvalitetsmodus.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ikke alle var helt fornøyde med forrige ukes Fallout 4 -oppdatering for PlayStation 5 og Xbox Series S / X (og PC), med PlayStation-brukere som bemerket at de som fikk spillet med PS Plus Essential eller PS Plus Collection ikke fikk oppdateringen, mens PC-brukere hadde store problemer med mods og andre ting.

Xbox-brukere virket imidlertid mye lykkeligere, men noe rart skjer der også. Bethesda har nå avklart en stor forskjell i Xbox-versjonen via X. Det viser seg at selv de som kjører Quality Mode-alternativet på Xbox Series X vil kunne kjøre spillet med 60 bilder per sekund, sammenlignet med 30 bilder per sekund på PlayStation 5 (40 hvis du kjører 120Hz).

Årsaken er at denne versjonen "faktisk sikter mot 4K 60 FPS i alle moduser". Når det gjelder hva som gjør den forskjellig fra Performance Mode på Xbox Series X skriver Bethesda at denne modusen "er mer aggressiv når det gjelder å senke innstillingene for å opprettholde dette målet". Folk ser imidlertid ikke ut til å tro at det er stor forskjell å dømme ut fra kommentarene (mens flere oppgir at de har problemer med 1440p-oppløsningen).

Det føles absolutt som om Bethesda hastet ut oppdateringen for å ri på populariteten til TV-serien, men Quality Mode som kjører med for høy bildefrekvens ser ut til å være et av de mindre problemene, tror du ikke?

Fallout 4

Relaterte tekster

2
Fallout 4 VRScore

Fallout 4 VR

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Bethesda har virkelig fått sansen for VR. På kort tid har utgiveren lansert hele tre VR-spill, og Fallout 4 VR er det siste i rekken. Men har de satset alt?

4
Fallout 4: Far HarborScore

Fallout 4: Far Harbor

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Den tredje utvidelsen til Fallout 4 byr på en spennende og mystisk øy å utforske, og det eneste problemet er i grunnen tekniske svakheter. Vi har satt karakter...Loading next content