Norsk
Gamereactor
nyheter
Fallout 4

Bethesda hinter til et nytt Fallout

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bethesda har de siste årene blitt kjente for å gi oss hint og ertende meldinger om kommende spillannonseringer. I år har vi allerede sett hint til en Prey-utvidelse og oppvarmingen til avdukingen av Rage 2, men det har tydeligvis ikke tenkt å stoppe der.

Nå har de nemlig lagt ut en veldig ertende gif på Twitter med Fallout-seriens velkjente "Please Stand By"-skjerm. Her er det altså helt klart en Fallout-relatert annonsering på vei, og denne gangen regner jeg med at de faktisk venter til den kommende E3-messen. Akkurat hva det er skal jeg ikke spå, men det har jo gått ti år siden Fallout 3 ble lansert. Det er derfor en sjanse for at Bethesda Game Studios gjør som de gjorde med Skyrim, nemlig å lage Fallout 3 Definitive Edition med forbedret grafikk og mer. Svaret får vi nok senest om litt over to uker.

Fallout 4

Relaterte tekster

Fallout 4 VRScore

Fallout 4 VR

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Bethesda har virkelig fått sansen for VR. På kort tid har utgiveren lansert hele tre VR-spill, og Fallout 4 VR er det siste i rekken. Men har de satset alt?

Fallout 4: Far HarborScore

Fallout 4: Far Harbor

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Den tredje utvidelsen til Fallout 4 byr på en spennende og mystisk øy å utforske, og det eneste problemet er i grunnen tekniske svakheter. Vi har satt karakter...Loading next content