Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

BIG Clan har utvidet sitt partnerskap med SkinBaron

De to skal jobbe sammen i ytterligere to år.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den tyske e-sportorganisasjonen BIG Clan har kunngjort at den har utvidet sitt partnerskap med den digitale markedsplassen SkinBaron. Avtalen vil se de to jobbe sammen i ytterligere to år, og vil se duoen jobbe med en rekke Counter-Strike temainnhold fremover.

"Det er med stor glede vi kunngjør forlengelsen av vårt partnerskap med SkinBaron for ytterligere to år. SkinBaron har vært en partner av oss i lang tid, og vi har en spesielt dyp forbindelse med dem, sier Daniel Finkler, administrerende direktør i BIG Clan.

"Tobias "tow b" Herberhold, deres administrerende direktør, pleide å trene vårt CS: GO-team som nådde nummer én plass globalt og vil fortsette å støtte oss med SkinBaron. Det er noe helt spesielt, og vi føler oss beæret over å være partner på en av verdens ledende markedsplasser for hud.

Det er ingen omtale av noen økonomi knyttet til avtalen.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content