Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Billetter til Overwatch League-finalene går for skyhøye priser

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De store finalene i Overwatch League vil avholdes i Brooklyn mot slutten av måneden, og det er ganske tydelig at mange har veldig lyst på billetter til disse.

Nettsiden Vivid Seats, som spesialiserer seg på å videreselge billetter, har nemlig offentliggjort data som viser at "get-in"-prisen for å bevitne det som skal skje i Barclays Center starter på 152 amerikanske dollar. Dette betyr at prisen for å se dette store esportsarrangementet er høyere enn for eksempel konserter med Drake, Bruno Mars og faktisk WWE Summerslam.

Det skal bli interessant å se om alle disse billettene faktisk blir solgt eller om prisen faktisk er for høy.

Overwatch
Photo: Overwatch League

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content