Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

LIVE
HQ
logo hd live | Slime Rancher 2
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   anmeldelser
   Bionicle

   Bionicle

   Mange kjenner igjen Bionicle fra LEGO, en serie med plastfigurer i mange deler som skal bygges sammen. Dette produktet er nå videreutviklet til å bli både film og spill.

   Abonner på vårt nyhetsbrev her!

   * Påkrevd felt

   At et spill har et LEGO stempel, behøver nødvendigvis ikke bety at dette er god kvalitet. Mange kjenner igjen Bionicle fra LEGO, en serie med plastfigurer i mange deler som skal bygges sammen. Dette produktet er nå videreutviklet til å bli både film og spill. Jeg har prøvd spillet, og synes at heltene i Bionicle serien ville fremstått som mer heroiske om jeg bare hadde visst at de kun eksisterte i plast trygt bevart i lekekassene. Én ting er at et populært produkt burde utvikles, slik at man kan tjene mer penger på det, og en annen ting er å presse den siste dråpen fra sitronen så hardt at frukten ødelegges.

   Spillets story er klar. De onde makter må bekjempes og landet skal befris fra mørke skygger. De gode mot de onde. For å klare det må seks "Toa" figurer trå til. De seks har hver sin farge som igjen indikerer hva slags egenskaper de har. Den røde behersker ild, den hvite behersker is osv. Én figur gjør ferdig en level, og så er det neste mann sin tur.

   Som alle andre plattformspill er det alltid noen steder som er vanskeligere enn andre, og man må gjøre flere enn ett forsøk på komme videre. På disse stedene har de laget noen filmsnutter som ikke går an å klikke vekk. Disse dårlig plasserte filmsnuttene er dessuten litt hakkete og de har ikke helt klart å sy de sammen med selve spillet. Når figurene beveges kjennes de tunge og seige ut, og tommelen blir fort nummen fordi man tror at de går fortere jo hardere man trykker.

   Dette er jo et spill som skal tiltrekke barn, og fargene i spillet er sterke og fascinerende selv om grafikken er slett og kjedelig. Spillet har mye fart og moro, men det mangler for mye for at det skal være et godt plattformspill. De som liker Bionicle serien, vil sikkert synes dette er en spennende nyhet i samlingen. Det er bare det at spillet er veldig kort, og altfor lett. Er du forelder som ønsker et hyggelig og fargerikt spill til barna dine, blir sikkert Bionicle godt mottatt av de minste. Men det finnes mange andre gode alternativer på markedet.

   05 Gamereactor Norge
   5 / 10
   +
   Litt fart, spenning og flotte farger.
   -
   Altfor kort spill. Rip off.
   overall score
   er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

   Relaterte tekster

   9
   BionicleScore

   Bionicle

   ANMELDELSE. Skrevet av Lise Lystad

   Mange kjenner igjen Bionicle fra LEGO, en serie med plastfigurer i mange deler som skal bygges sammen. Dette produktet er nå videreutviklet til å bli både film og spill.   Loading next content