Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mass Effect: Andromeda

Bioware sier at Mass Effect har en lys fremtid foran seg

En videohyllest har blitt sluppet for å feire at serien er 10 år gammel.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som jeg skrev i min artikkel Ti år med Bioware feiret Bioware N7-Day på tirsdag (og fortsetter å feire med live-streams på Twitch hele uka), og tiårsjubileum! I forbindelse med det jubileet var det tydelig at Bioware hadde noen nyheter å dele med fansen.

De annonserte blant annet Mass Effect Archives hvor du kan gjenoppleve alle de vanskelige valgene du har vært gjennom i Mass Effect, som Dragon Age Keep for Dragon Age-spillene, MEA-soundtracket på vinyl, at APEX Elite Pack gjør comeback frem til mandag 13.november og at de har mekket sammen litt "custom artwork" i forbindelse med feiringa.

Mass Effect: Andromeda
Matt Rhodes

Men de slapp også en liten videohyllest til serien hvor de sier at "future of Mass Effect...is very bright". Dette har så klart skapt noen reaksjoner, spesielt med tanke på at i august ble det kunngjort at Mass Effect: Andromeda ikke ville få flere oppdateringer. Så hva betyr egentlig dette for serien?

Svaret er at vi ikke har en anelse. Jeg har skrevet hva jeg håper på i artikkelen min, men foreløpig så VET vi ingenting. Uansett, så tipper jeg vi må vente til Anthem er ferdig før vi kan håpe på noe som helst mer Mass Effect. I hvilken form det nå enn måtte komme.

Hvilken vei synes du Mass Effect burde gå?

HQ
Mass Effect: Andromeda
Matt Rhodes

Relaterte tekster

Mass Effect: AndromedaScore

Mass Effect: Andromeda

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Andromeda leverer mer av det samme for deg som vil ha mer Mass Effect, men det imponerer ikke oss som vil ha noe nytt og bedre. Dette er bra, men ikke noe mer...Loading next content