Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
MultiVersus

Black Adam og Gremlins på vei til MultiVersus

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nå har endelig første sesong av MultiVersus startet, noe som betyr at vi har fått et nytt og større battle pass i tillegg til en rekke endringer av styrker og svakheter til mange figurer. Deretter vil Morty komme til spillet neste uke før Rick fra samme serie får denge løs senere i sesong en. Det viser seg at duoen ikke er den eneste som introduserer om kort tid heller.

For etter lang tid med rykter bekrefter utviklerne i Player First Games at Black Adam fra DC og Stripe fra Gremlins også blir spillbare figurer i MultiVersus en gang i første sesong. Du kan se hvordan disse utgavene ser ut i bildet under og/eller et promoteringsbilde i spillet.

MultiVersus

Relaterte tekster

0
Rick straks klar for MultiVersus

Rick straks klar for MultiVersus

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Selv om Rick, Morty og LeBron James var noen av de første figurene som ble annonsert for MultiVersus har vi sett en rekke luringer snike seg foran førstnevnte i køen. Nå...Loading next content