Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Fortnite

BLAST å produsere FNCS Invitational 2022

Returen til personlig konkurranse finner sted i november.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Konkurransedyktig Fortnite vender tilbake til personlige arrangementer neste måned når FNCS Invitational 2022 finner sted. Satt til mellom 12 til 13 november, vil turneringen bli produsert av BLAST og vil finne sted i Raleigh, North Carolina.

Som nevnt i en pressemelding, blir vi fortalt at turneringen vil ha en premiepott på 1 million dollar, og at dette samarbeidet med BLAST er en forlengelse av det tidligere år lange partnerskapet som Epic Games og turneringsarrangøren signerte i 2021.

"Returen av personlige Fortnite-arrangementer er et sentralt øyeblikk for FNCS-samfunnet, og BLAST er enormt stolt over å kunne støtte for å få dette til å skje. Å ha muligheten til å levere et så etterlengtet arrangement styrker ytterligere vårt partnerskap med Fortnite Competitive-teamet, sier Leo Matlock, MD for utvikling hos BLAST.

Matlock fortsatte: "Dette partnerskapet mellom BLAST og Fortnite Competitive er bygget på å bringe sammen førsteklasses teknologi, bransjeledende produksjon og esportskompetanse. Vi er glade for utsiktene til at tusenvis av fans kan oppleve Fortnite personlig igjen, og kan ikke vente med å levere en uforglemmelig to-dagers turnering i Raleigh, North Carolina i november.

Vi blir fortalt at formatet og tidsplanen for Invitational vil bli delt snart, så hold øye med det.

Fortnite

Relaterte teksterLoading next content