Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

BLAST har inngått en partnerskapsavtale med bettingplattformen Unikrn

Den flerårige avtalen vil se Unikrn kalt BLASTs globale partner.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

BLAST har utvidet sin liste over partnere, ved å legge til esports- og spillplattformen Unikrn til sine rekker. Som nevnt i et blogginnlegg, blir vi fortalt at dette er en flerårig avtale som vil se Unikrn utnevnt som BLASTs globale partner, og vil også se paret samarbeide om en rekke aktiveringer og giveaways, sammen med å se Unikrn merkevarebygging på BLAST Premier-serien og på den forestående BLAST.tv Paris Major.

"Vi er glade for å ønske unikrn velkommen om bord som vår nyeste globale partner. Deres skreddersydde esports- og spilltilbud betyr at fans av BLAST.tv Paris Major og BLAST Premier-turneringsserien har en trygg, sikker og dedikert spillplattform. 2023 er et spennende år for BLAST med flere arrangementer enn noen gang før, og vi er glade for å ha unikrn med oss på denne betydningsfulle reisen, sier Oliver Clarke, kommersiell direktør i BLAST.

Det er ikke nevnt noen økonomi knyttet til avtalen per nå, men vi blir fortalt at integrasjonen av Unikrn på BLAST sine kanaler vil bli utforsket nærmere etter hvert som vi kommer stadig nærmere Paris Major.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content