Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Apex Legends

BLAST holder snart egen Apex Legends-turnering

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

BLAST er best kjent for deres turneringer i Counter-Strike: Global Offensive. Nå meddeler arrangøren at også en Apex Legends-turnering er på trappene. BLAST Totans, som turneringen heter, vil finne sted i slutten av juli og i starten av august, og i alt skal 40 lag delta. Kampene finner sted over to uker, og det står om totalt 40 000 euro i premiepenger.

Turneringen vises på BLASTs Twitch-kanal og de første kampene finner sted mellom 23. og 25. juli. Her kjemper 40 lag om de 20 plassene til finalehelgen 31. juli til 1. august.

Den første runden blir double elimination, mens finalerundene vil inneholde "et mer innovativt format" som enda ikke er blitt presentert.

Inntil videre har 20 lag kvalifisert seg til turneringen.

Apex Legends

Relaterte tekster

0
Apex Legends (Switch)Score

Apex Legends (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Switch-eiere har fått et solid battle royale-spill som kan spilles uten online-abonnement. Spørsmålet er om de tekniske begrensningene er verdt det...

8
Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Apex Legends falt ned som lyn fra klar himmel, men Titanfall-entusiasten Ingar var ikke overbevist. Det var dog før han faktisk testet spillet ...Loading next content