Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

BLAST inngår avtale med den kinesiske streamingtjenesten DouYu

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Turneringsarrangøren Blast har inngått en avtale med den kinesiske streaminggiganten DouYu om å eksklusivt vise resten av Blast Premier-sesongen i Kina, forteller a href="https://esportsobserver.com/blast-renews-expands-douyu-deal/" target="_blank">The Esports Observer.</a>

Avtalen inkluderer også et økt samarbeid med kinesiske CS:GO-lag, som organisasjonen forsøker å finne større fotfeste til i både Kina og Asia.

DouYu vil blant annet vise den første BLAST Premier-kvalifikasjonsturneringen, som skal spilles i Kina, og deres dekning vil også bli tilgjengelig på andre kinesiske streamingtjenester som Huya og Bilibili.

Counter-Strike: Global Offensive
Photo: Rfrsh

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content