Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Apex Legends

BLAST Titans Apex Legends-turneringens andre uke er utelukkende arena-kamper

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For noen uker siden kunne flere medier avsløre at BLAST, som primært er kjent for å avholde store Counter-Strike: Global Offensive-turneringer, vil avholde en stor Apex Legends-turnering nå som en slags utvidelse av sortimentet, og denne vil hete BLAST Titans.

Denne begivenheten har siden blitt bekreftet, og går i gang allerede den 23. juli. Nå har arrangørene bak avslørt litt flere detaljer om selve formatet via Twitter, og her fremgår det at begivengetens andre uke spilles eksklusivt via det nye Arenas-formatet.

Fra den 31. juli og frem til den 8. august skal de 20 beste lagene fra den første uken inn i 3v3-kamper. Her kommer vi til å se alle de nye Arena-banene, og formatet heter best-av-tre.

Apex Legends

Relaterte tekster

0
Apex Legends (Switch)Score

Apex Legends (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Switch-eiere har fått et solid battle royale-spill som kan spilles uten online-abonnement. Spørsmålet er om de tekniske begrensningene er verdt det...

8
Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Apex Legends falt ned som lyn fra klar himmel, men Titanfall-entusiasten Ingar var ikke overbevist. Det var dog før han faktisk testet spillet ...Loading next content