Norsk
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

BLAST utestenger Rainbow Six: Siege spiller til slutten av 2024-sesongen for å ha hindret etterforskning av juks.

Forbudet gjelder frem til etter Six Invitational 2025.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

BLAST har kunngjort at de har utestengt en tysk profesjonell Rainbow Six: Siege -spiller for å ha hindret en etterforskning av juks. Maurice "AceeZ" Erkelenz har fått en lang utestengelse som varer i rundt 18 måneder og frem til slutten av 2024-sesongen, som avsluttes med Six Invitational 2025 i slutten av februar 2025.

BLAST har uttalt seg om beslutningen om å utestenge AceeZ: "Den 17. oktober 2023 ble Maurice "AceeZ" Erkelenz funnet å ha iverksatt tiltak for å hindre en etterforskning av påstått juks, noe som er et direkte brudd på BLAST R6 Global Rulebook.

"I henhold til BLAST R6 Global Rulebook har spilleren fått en umiddelbar konkurransemessig suspensjon som varer til slutten av 2024-sesongen, etter den siste dagen av Six Invitational 2025. Konkurranseutestengelsen gjelder alle BLAST R6-turneringer og Rainbow Six Siege-turneringer utenfor sesongen som arrangeres av Ubisoft og/eller BLAST."

AceeZ har ikke gitt ut noen uttalelse som svar på denne avgjørelsen.

Rainbow Six: Siege

Relaterte tekster

6
Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Mai

Det nye Rainbow Six fokuserer sylskarpt på samarbeid, og har du venner å spille med tilbyr det en intens og annerledes opplevelse. Vi har satt karakter...Loading next content