Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Deus Ex: Mankind Divided

Blir Deus Ex droppet til fordel for Tomb Raider?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det kan virke som om Square Enix vurderer å droppe Deus Ex-serien fullstendig, i hvert fall hvis vi skal tro de nyeste rapportene fra Eurogamer. Nettsiden forteller at det meste av arbeidskraften som tidligere jobbet med Deus Ex har blitt flyttet over til det neste Tomb Raider-spillet. I tillegg har Square Enix som kjent nylig annonsert et samarbeid med Marvel der både Eidos Montreal og Crystal Dynamics skal være utviklere.

Nå kan det selvfølgelig tenkes at omfordelingen av arbeid er et resultat av at Tomb Raider-spillet kanskje haster mer enn et nytt Deus Ex-spill, men på den annen side nådde visst ikke Deus Ex: Mankind Divided de salgstallene som Square hadde ønsket.

Vil du eventuelt komme til å savne Adam Jensen?

Deus Ex: Mankind Divided

Relaterte tekster

Deus Ex: Mankind DividedScore

Deus Ex: Mankind Divided

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Fem år siden forgjengeren er Adam Jensen klar med et nytt konspiratorisk cyberpunk-eventyr i Deus Ex: Mankind Divided. Opplevelsen er like delt som tittelen ...Loading next content