Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Blizzard ansetter noen til å sørge for Overwatch-publikum

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Blizzard-spillet Overwatch har blitt blant de raskest voksende esport-spillene siden lanseringen for snart ett år siden. Som med alle andre esport-spill er det viktig å ha et publikum som ser på, og derfor har Blizzard annonsert at de ønsker å fylle en stilling de kaller Esports Observer.

Jobben vil gå ut på å hjelpe Blizzard med å forbedre seertallene til Overwatch, og samtidig sørge for å utvikle systemer som lar folk se spillingen uansett hvor de befinner seg i verden (nesten).

Stillingsannonsen finner du på lenken over, og det er naturligvis snakk om at Blizzard ønsker å forberede seg på Overwatch League som starter senere i år.

Frister det å søke?

Overwatch

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content