Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Heroes of the Storm

Blizzard går i strupen på nettrollene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Heroes of the Storm har vært ute noen snaue måneder, og vist seg å være et meget underholdende spill. Som i flerspillerspill flest har vi derimot måtte slite med spillere som er ute etter å ødelegge moroen for oss. Blizzard har nå sett seg lei av dette, og gjør det nå enklere å rapportere giftig adferd. Samtidig vil spillere som plager andre miste retten til å kommunisere i spillet.

Der vi tidligere bare han kunne velge "report" vil vi nå kunne velge fra et mangfold av kategorier. Dette inkluderer fornærmende eller trakasserende prat, at spillere går inn for å hjelpe motstanderlaget, at spillere ikke er tilstede og hjelper laget sitt, juksing, uakseptable eller upassende navn, og god gammeldags spam.

I tillegg innfører Blizzard en ny form for straff for dårlig oppførsel, i tillegg til god gammeldags bannlysning. Spillere som bryter reglene kan fra nå av miste retten til å bruke det offentlige chat-systemet i spillet, eller sende direktemeldinger med spillere som ikke er på deres venneliste.

Blizzard legger derimot vekt på at de er klar over at enkelte helter har spillestiler som i seg selv bryter med disse reglene, og vil ta hensyn til dette. Spillere som velger Arbathur vil for eksempel ikke bli straffet for å være passiv.

Hele listen fra Blizzards blog-innlegg kan du se her:

Abusive Chat
- Insults, cruelty, or ongoing harassment directed at one or more players.
- Hate speech
- Real life threats

Intentionally Feeding
- Player intentionally and repeatedly gets their hero killed in order to anger allies or feed XP to the enemy team.

AFK/Non-Participation
- Player is idle or inactive for an extended period of time during a game.
- Player is present, but has given up or refuses to take part in the game.

Cheating/Botting/Hacking
- Suspicious behavior which indicates the player may be using third-party software or hack programs to gain an advantage during a game.

Inappropriate Name
- Character names or BattleTags that are offensive, insulting, bypass the mature language filter, or are otherwise considered objectionable.

Spam
- Excessively communicating the same phrase, similar phrases, or pure nonsense
- Blatant or repeated advertising for third party websites

Heroes of the Storm

Relaterte teksterLoading next content