Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Blizzard kansellerer Overwatch League-sluttspill i Dallas og Los Angeles

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er ikke bare i Norge at pandemien har trappet seg litt opp igjen, så atter en gang har en rekke esports-turneringer sett seg nødt til å endre planene. Blizzard har allerede hatt flere tilfeller, men her kommer enda et.

Selskapet forteller at sluttspillet i Overwatch League må gjøre store endringer som følge av reiserestriksjonene. Nærmere bestemt kanselleres turneringene i Dallas og Los Angeles. De vil i stedet holdes bak lukkede dører i Hawaii igjen. Nærmere informasjon om oppsettet og slik skal offentliggjøres snart.

Overwatch

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content