Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Blizzard lanserer League tokens i Overwatch-ligaen

Du kan støtte favorittlaget ditt ved å investere.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi visste allerede at skins fra forskjellige Overwatch-lag var på vei til Overwatch World Cup og Overwatch League, slik at det skal være mulig å skille lagene fra hverandre i spillet, men nå har Blizzard kunngjort via en ny video at vanlige spillere kan skaffe seg alle 12 skinsene i bytte mot en ny type valuta.

'League commissioner' Nate Nanzer avslørte at den nye valutaen, kalt League Tokens, gjør det mulig å kjøpe ligarelatert innhold. I tillegg sa han at alle spillere for nok League Tokens til å kjøpe én skin, som en slags bonus i i lanseringsmåneden.

Valutaen er ment til å gi støtte til lagene i ligaen ved salg av skinsene deres.
Synes du dette er en god idé?

HQ
Overwatch
Photo: Blizzard

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content