Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Blizzard slår ned på Overwatch-jukserne

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Blizzard skriver på det koreanske Overwatch-forumet (takk til Reddit-bruker lomotos10) at det vil bli gjort endringer ved koreanske Overwatch-kontoer etter juks som har blitt oppdaget ved spilling i internett-kafeer.

Disse krever nemlig ikke at man har et eget eksemplar av spillet, og de kan opprette en konto gratis for å spille. Blir man tatt i juks og bannet kan man bare opprette en ny konto og fortsette juksingen. Dette skal det bli en slutt på fra og med 17. februar.

Blizzard annonserte at man vil trenge en Battle.net-konto for å logge inn på Overwatch i Sør-Korea i fremtiden, og de vil være sikret med en personlig kode.

Denne endringen vil også dukke opp i Diablo 3 og Starcraft II, men ingenting av dette vil altså påvirke oss her hjemme i Norge.

Overwatch

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content