Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Shadow of the Colossus

Bluepoint har gjemt et easter egg i Shadow of the Colossus

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Liten spoileradvarsel for PlayStation 4-versjonen av Shadow of the Colossus, så hvis du vil oppleve alt på egenhånd, anbefaler vi deg å lese noe annet. Som ferskingen Peters anmeldelse av spillet.

I et skogområde sørvest for Dormins tempel finnes det en liten hemmelighet, en tildekt huleinngang som ikke var der i originalspillet, en huleinngang vi gjenkjenner fra et annet spill, nemlig The Last Guardian!

Bluepoint har altså inkludert et easter egg fra The Last Guardian i Shadow of the Colossus, noe som indikerer at begge spillene foregår i samme verden. Du kan ta en titt på hulen det er snakk om i bildet under.

Har du funnet hulen selv?

Shadow of the Colossus

Relaterte tekster

4
Shadow of the ColossusScore

Shadow of the Colossus

ANMELDELSE. Skrevet av Peter Alexander Holthe

Hvordan går det når et av tidenes mest anerkjente spill blir gjenskapt for PlayStation 4? Peter har satt seg på hesteryggen til Agro for å finne det ut. Han vil nesten ikke gå ned igjen.



Loading next content