Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Modern Warfare II

Boston Breach har styrket trenerstaben

En annen assistenttrener er signert til organisasjonen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Call of Duty League begynner virkelig å varme opp igjen. Med i dag som lanseringsdag for Call of Duty: Modern Warfare II, og med 2023-sesongen av CDL som starter i desember, gjør lagene kunngjøringer og signeringer i siste øyeblikk mens de forbereder seg på neste år med konkurransedyktig spill.

For dette formål har Boston Breach nå kommet inn på handlingen ved å signere et annet medlem til trenerstaben. Denne gangen er det Joshua-Lee "Joshh" Sheppard som har blitt tatt av laget, og vil fungere som assistenttrener for 2023-sesongen.

Dette vil være første gang Joshh har tjent på et CDL-team på en stund, ettersom han tidligere var en del av Paris Legion under den første kampanjen, før han kom tilbake til Challenger-scenen helt siden da.

Med bruddet som allerede har kunngjort sitt fulle lag, kan dette være den endelige kunngjøringen laget gjør foran den nye sesongen som starter 2. desember.

Call of Duty: Modern Warfare II

Relaterte tekster

0
Huke er på vei tilbake til Texas

Huke er på vei tilbake til Texas

ESPORTSTEKST. Skrevet av Ben Lyons

Etter å ha vunnet Call of Duty League med Dallas Empire i 2020, er Huke tilbake med den nå omdøpte organisasjonen.Loading next content