Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Boston Uprising får ny daglig leder

PRE har sluttet seg til Overwatch League-laget.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Boston Uprising fortsetter gjenoppbyggingsarbeidet i offseason mellom Overwatch League-sesongen 2022 og 2023. Dette har tidligere inkludert å slippe forskjellige trenere og ledere, og nå i dag kan vi faktisk rapportere om et tillegg.

Fordi teamet nå har en ny daglig leder, med denne personen som den tidligere Washington Justice general manager, Aaron "PRE" Heckman.

Når det gjelder å bli med i Boston-teamet, har PRE sagt: "Jeg er begeistret over å bli med i @BostonUprising. Fansen, byen, historien og engasjementet for ligaen er virkelig spesielle, og jeg er så glad for å være en del av den.

Å bli med i en voksende organisasjon som en del av den @OXG_Esports familien var et stort mål for meg, himmelen er grensen".

Ettersom opprøret fortsatt trenger en skifer av trenere, kan du forvente en haug med ekstra vaktlistenyheter i løpet av de kommende ukene.

Overwatch 2

Relaterte teksterLoading next content