Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Boston Uprising har skilt lag med sin hovedtrener

Et annet lederskifte har funnet sted i Overwatch League-laget.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Boston-opprøret har møtt noen forskjellige ledelsesendringer i løpet av året. I sommer forlot daglig leder Chris «HuK» Loranger laget, og siden den gang har også en rekke hovedtrenere, assistenttrenere og midlertidige daglige ledere gått videre. Og nå er det på tide å fortsette den trenden.

For siste hovedtrener Valentin «Ascoft» Wulfman har nå også forlatt opprøret. Som avslørt i en tweet, blir vi fortalt av opprøret at det var en gjensidig avskjed, og at teamet takker ham for denne tiden og innsatsen.

– I dag skiller vi lag med @Ascoft_OW, hovedtreneren vår.

"Takk for at du er en stor del av Uprising-familien, og for alt arbeidet og lidenskapen du har strømmet inn i teamet vårt de siste 3 årene.

"Uansett hvor veien kan føre, vet vi at du vil gjøre store ting."

Det er ingen omtale om hvor Ascroft vil gå til neste eller hvem opprøret vil se på som deres neste hovedtrener, men ingen tvil om at dette er en beslutning som må tas snart, slik at franchisen kan organisere og gjøre signeringer for 2023-sesongen.

Overwatch 2

Relaterte teksterLoading next content