Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Boston Uprising mister både assistenttrener og analytiker

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mange lag gjør for øyeblikket store endringer så de er i toppform til kommende sesonger, og i Overwatch League er et av de lagene som har bruk for en ny start Boston Uprising. De avsluttet nemlig 2020-sesongen i bunnen, og nå foretar de noen endringer så det ikke skjer igjen.

Det er blitt avslørt via Twitter at både assistenttrener Rollon "Mini" Hamelin, samt analytiker Jake "Spackle" Connell, begge vil forlate organisasjonen. De leter nå etter nye muligheter hos andre organisasjoner.

"The past three years with Boston have been a long roller coaster of emotions, but now it's time for me to move onto new adventures, " skriver Mini på Twitter. Han har vært hos Uprising siden 2017.

Overwatch
Boston Uprising

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content