Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Boston Uprising samarbeider nå med Gillette

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Overwatch League-laget Boston Uprising kan nå fortelle at de har inngått en samtale med Gillette. Dette gjør ikke bare selskapet til lagets offisielle leverandør av barberprodukter, men fører også til at vi får Gillette-logoen på treningstrøyer, i lagets treningssenter, og spredd utover lagets digitale innhold og sosiale medier. Murray Kohl, "Vice President of Corporate Sales" for Kraft Sports & Entertainment er selvsagt meget fornøyd med denne avtalen, og kommer med følgende overosende PR-uttalelse:

"Det er med stor glede at vi kan presentere Gillette som den første offisielle sponsoren av Boston Uprising. Vi er trygge på at både fansen og Overwatch-samfunnet generelt vil like og nyte godt av Gillette sin fremtidsrettede tankegang. De har vært en stolt partner av Kraft Sports & Entertainment i nesten to tiår nå, og vi hadde veldig lyst til å bringe et såpass anerkjent merke til fronten av esports."

Gillette sier på sin side at de ønsker å utvide horisontene etter å ha støttet tradisjonelle sportsgrener i flerfoldige år, og derfor nå ønsker å hjelpe den stadig voksende esportsindustrien også. Dermed får vi se hvor lang tid det tar før vi får se bilder av glattbarberte utøvere spredd utover de ulike arenaene og sosiale medier.

Overwatch
Photo: Boston Uprising

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content