Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Boston Uprising tar farvel med seks Overwatch-spillere

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nå er andre sesong av Overwatch League offisielt overstått, og det er dermed tid for å gjøre status. Vi har sett store bevegelser fra de diverse lagene i løpet av de siste par ukene, og her kommer enda en.

Laget Boston Uprising har avslørt via deres hjemmeside at de tar farvel med seks spillere fra deres lag, nemlig Zion 'Persia' Yang, Renan 'Alemao' Moretto, Richard 'rCk' Kanerva, Do-hyung 'Stellar' Lee, Min-seok 'AimGod' Kwon, og Kristian 'Kellex' Keller.

Det vites enda ikke hvem som skal erstatte disse spillerne, men det er ikke så rart at de gjør noen endringer, da de enste på en 19. plass i siste sesong.

Overwatch

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content