Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Bravely Default II

Bravely Default II har solgt en million eksemplarer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bravely Default II er et flott JRPG-spill som blant andre Ingar likte meget godt. Spillet ble sluppet i februar i år til Nintendo Switch og senere til PC via Steam i september, og hadde solgt rundt 950,000 eksemplarer i august. Nå har det gått noen måneder til, og spillet har nå nådd en imponerende milepæl og offisielt solgt en million eksemplarer. Dette ble annonsert på Twitter via spillets offisielle konto sammen med bildet du kan se nedenfor.

For å feire anledningen selges den digitale utgaven av Bravely Defalut II med 30% rabatt på Switch og Steam.

Bravely Default II

Relaterte tekster

2
Bravely Default IIScore

Bravely Default II

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Bravely Default II er kanskje ikke den samme umiddelbare klassikeren som forgjengeren, men stilen, musikken og kampsystemet vil underholde både nye og gamle spillere.

0
GRTV spiller Bravely Default II

GRTV spiller Bravely Default II

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Bravely Default II, som tross tittelen er det tredje spillet i serien, har nå vært ute i et par uker. Det har fått relativt gode anmeldelser, blant annet av Ingar som ga...Loading next content