Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Bravely Default II

Bravely Default II kommer til PC neste uke

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ingar sa seg godt fornøyd etter å ha spilt Bravely Default II på Nintendo Switch tidligere i år, så det er hyggelig å se at Square Enix fortsetter å bringe kule rollespill fra hybridkonsollen til andre plattformer.

Det japanske selskapet avslører at Bravely Default II er på vei til PC, og det vil faktisk slippes allerede den 2. september. Allerede på torsdag får altså endelig også folk med datamaskiner mulighet til å innta det fascinerende universet for første gang. Tiden vil vise om dette gir såpass mersmak at de andre spillene i serien tar samme vei etter hvert.

HQ
Bravely Default II

Relaterte tekster

2
Bravely Default IIScore

Bravely Default II

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Bravely Default II er kanskje ikke den samme umiddelbare klassikeren som forgjengeren, men stilen, musikken og kampsystemet vil underholde både nye og gamle spillere.

0
GRTV spiller Bravely Default II

GRTV spiller Bravely Default II

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Bravely Default II, som tross tittelen er det tredje spillet i serien, har nå vært ute i et par uker. Det har fått relativt gode anmeldelser, blant annet av Ingar som ga...Loading next content