Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Bravely Default II

Bravely Default-serien har nådd tre millioner solgte eksemplarer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bravely Default II ble sluppet til Switch tidligere i år og det har hjulpet med å øke antallet solgte eksemplarer for hele serien, som nå ligger på tre millioner (både digitale og fysiske eksemplarer er med i regnestykket). Det er ikke kjent eksakt hvor mange hvert spill har solgt. Serien begynte for ni år siden da Bravely Default ble sluppet til Nintendo 3DS i 2012. Det seneste spillet i serien, som tross tittelen er det tredje, fikk en åtter av Ingar da han anmeldte det i februar. Er du nysgjerrig på spillet kan du sjekke ut anmeldelsen hans her.

Bravely Default II

Kilde

Relaterte tekster

2
Bravely Default IIScore

Bravely Default II

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Bravely Default II er kanskje ikke den samme umiddelbare klassikeren som forgjengeren, men stilen, musikken og kampsystemet vil underholde både nye og gamle spillere.

0
GRTV spiller Bravely Default II

GRTV spiller Bravely Default II

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Bravely Default II, som tross tittelen er det tredje spillet i serien, har nå vært ute i et par uker. Det har fått relativt gode anmeldelser, blant annet av Ingar som ga...Loading next content