Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

British Hurricane stikker av med Overwatch Contenders-tittelen

Fusion University ble mestere på den nord-amerikanske siden.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

The Overwatch Contenders er en utviklingskonkurranse hakket under Overwatch League, som gir mindre lag muligheten til vise hva de er gode for, og denne gangen var det Contenders-laget til London Spitfire, British Hurricane, som stakk av med seieren.

Det var ikke en enkel seier, da de møtte veteranene Team Gigantti i finalen, som hadde dominert konkurransen frem til finalen, som var meget intens. men til syvende og sist var det British Hurricane som gikk seirende ut av konkurransen og kunne ta med seg premiepotten på $45 000. I tillegg stakk de også av med seieren i Atlantic Showdown, en oppvisningskamp mot Fusion University, som er de nord-amerikanske mesterne.

Lagene på bunnen må nå kjempe i Contenders Trials mot Open Division-lag for å prøve å sikre seg en plass i andre sesong av Contenders.

Liker du Contenders-konkurransen?

Overwatch
Photo: Overwatch Contenders

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content