Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

British Hurricane tilføyer Txao og Jon som trenere

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mellom sesongene har det vært ganske travelt for laget British Hurricanne, og for den saks skyld også London Spitfire. Stirt sett hele det tidligere Hurricane-laget har rykket opp, og er nå en del av Spitfire, og nå skal et helt nytt lag ta deres plass. Ikke bare det, det skal også komme nye trenere, og via Twitter har de avslørt to nye.

Nærmere bestemt snakker vi om Ilya "Txao" Makarov og Jonathan "Jon" Tran, som nå skal trene Hurricane-spillerne som sjeftrener og assisterende trener. De har henholdsvis tidligere vært hose Obey Alliance og Team Doge.

Overwatch
Photo: British Hurricane

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content