Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fable III

Bruktsalg verre enn piratkopiering

Fable-utvikler er ikke nådige med

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ifølge Fable-utvikler Lionhead Studios er salg av brukte spill et større pengesluk enn piratkopieringer i det lange løp.

Uttalelsen stammer fra designeren Mike West som har jobbet med kampsystemet i Fable III. PC-versjonen kommer ut på fredag, og siden spillet allerede har gjort det så godt på Xbox 360, anser West PC-salget som en ren bonus:

- Vi kommer neppe til å gå i tap på det, selv om piratkopiering er blitt så utbredt som det er. Piratkopieringen er trolig mindre problematisk enn bruktsalget på Xbox. Salget av brukte spill koster oss mer i det lange løp enn piratkopieringen nå til dags, kommenterer West.

Sony annonserte for øvrig i januar at de skulle innføre lisensnøkler på fremtidige Playstation 3-spill.

Ordningen fungere på samme måte som for PSN-titler, og medfører at spillene bare vil kunne brukes på opptil 5 konsoller. En ordning som faller i smak hos utviklerne, men som er mindre populær blant oss spillere.

Fable III

Relaterte tekster

Fable IIIScore

Fable III

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Fable 3 har endelig havnet på PC, men ender ikke opp som den foretrukne versjonen. Robin har testet.

Fable IIIScore

Fable III

ANMELDELSE. Skrevet av Kristina Soltvedt Wiik

Endelig er den høyt elskede Fable-serien tilbake, og denne gangen står et folk på randen av revolusjon i sentrum. Kristina er klar med dommen...

1
Ted Timmins forlater Lionhead

Ted Timmins forlater Lionhead

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Lionheads lead designer, Ted Timmins, har fortalt at han nå har bestemt seg for å forlate Lionhead Studios etter ti år i selskapet. Han skrev nylig følgende på...

3
- Fable III var en katastrofe

- Fable III var en katastrofe

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Peter Molyneux har snakket helt fritt om noen av hans karrieres lavmål, og i et nytt intervju forklarer den tidligere Lionhead-sjefen at Fable III var en av dem. "I...Loading next content