Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Burnout Paradise

Burnout: Paradise

Litt mindre brent gummi til visse

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hverken Microsoft eller Sony har i denne generasjonen av konsoller gjort det særlig enkelt for spillutviklerne. Spesielt de mange forskjellige variasjoner man kan kjøpe konsollene i gir en del problemer når det pluteselig er kjøpere som eksempelvis står uten en harddisk.

Et slikt problem kommer Xbox 360-eiere av enten Core alle Arcade versjonene nå i hvis Burnout: Paradise og dets fantastiske online-muligheter var noe man hadde sett frem til å benytte seg av.

Criterion, utvikleren av serien har ikke hatt mulighet for å inkludere alle online komponenter av spillet for de som ikke har en harddisk i deres system og det er således ikke mulig å knive mot andre spillere online. I stedet må Core og Arcade kjøpere se seg begrenset til bruken av Road Rule-mulighetene og de onlineoppdaterte rankinglistene.

En uttalelse fra utvikleren forklarer hvordan de etter dialog med Microsoft så dette som den eneste muligheten uten å skjære bort elementer fra pakken.
Det skal bli spennende å se om det forblir et enestående tilfelle eller om det er en grense også andre utviklere i fremtiden vil støte på.

Burnout Paradise
Burnout Paradise
Burnout Paradise
Burnout Paradise
Burnout Paradise
Burnout Paradise
Burnout Paradise

Relaterte tekster

Burnout ParadiseScore

Burnout Paradise

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

En fartsgal superby, perfekt konstruert for høyoktans superkamper. Petter bak rattet på spillhistoriens mest voldsomme racingspill.

3
Burnout-skaperne forlater Criterion Games

Burnout-skaperne forlater Criterion Games

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

To av grunnleggerne bak Criterion Games, og skapere av Burnout-serien, har valgt å forlate selskapet. "Alex Ward, creative director hos Criterion Games, og Fiona Sperry,...Loading next content