Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Infinite Warfare

Call of Duty: Infinite Warfare sin tredje utvidelse offentliggjort

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er bare noen få måneder igjen til Call of Duty: WWII slippes her til lands, men Infinity Ward har ikke tenkt å slutte med å støtte Call of Duty: Infinite Warfare av den grunn.

Nå har de offentliggjort spillet sin tredje utvidelse, Absolution. Utvidelsen slippes til Playstation 4 den 6. juli (PC- og Xbox One-eiere får den som vanlig senere), og inneholder disse fire flerspillerkartene:

• Bermuda: er et kart som tar oss til en slitt by som har formet seg rundt et skipsvrak. Her får vi altså anledning til å både dykke og løpe på vegger fra fiskemarkedet og helt til fyrtårnet på utkanten av det lille kartet.

• Permafrost: tar oss til en islagt by hvor man i hovedsak har tre veier å velge mellom. Det ødelagte teatret, utfluktsområdene og togstasjonen er bare noen av områdene som vil bli hektiske i det klaustrofobiske kartet.

• Fore: har du noen gang lurt på hvordan det ville vært å slåss i en forstørret minigolfbane? Da kan dette være svaret. Her får vi mulighet til å hoppe og skyte oss gjennom både slott, dinosaurbein og mer.

• Ember: er en slags remake av Modern Warfare 3 sitt Resistance, bare med en blanding av moderne teknologi og klassisk arkitektur.

Vi får også en ny Zombie-historie kalt Attack of the Radioactive Thing! Denne gangen blir vi tatt til femtitallet. Her befinner vi oss i en liten strandby hvor noen eksperimenter selvsagt har gått galt. Da er det godt at vi får hjelp av kultikonet Elvira. Når hun er innvolvert får vi også noen sideoppdrag som "bare hun kan komme på", samt få tilgang til nye våpen og feller mens vi kjemper mot nye typer zombier. Mer enn det får vi ikke vite for øyeblikket, men vi har fått noen bilder som kan være av interesse.

Call of Duty: Infinite Warfare
Call of Duty: Infinite WarfareCall of Duty: Infinite WarfareCall of Duty: Infinite WarfareCall of Duty: Infinite Warfare

Relaterte tekster

Call of Duty: Infinite WarfareScore

Call of Duty: Infinite Warfare

ANMELDELSE. Skrevet av Katrine Baumgardt

Gamereactor har satt tennene i årets tilskudd i Call of Duty-serien, Infinite Warfare, og det er en totalpakke du ikke vil gå glipp av...

0
OpTic vant CWL Championship i Orlando

OpTic vant CWL Championship i Orlando

ESPORTSTEKST. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I forrige uke var vi i Orlando for å dekke Call of Duty World League Championship. Her møttes 32 av verdens beste lag for å kjempe om verdensmestertittelen i Call of...Loading next content