Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty 4: Modern Warfare

Call of Duty utvikles til den nye generasjonen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mens Call of Duty: Ghosts var et slags kompromiss mellom den gamle og den nye generasjonen konsoller, kommer årets utgave av Call of Duty til å være utviklet med fokus på Playstation 4 og Xbox One. Det skal selvfølgelig også slippes til Playstation 3 og Xbox 360, men der Ghosts ble utviklet med tanke på de konsollenes begrensninger og deretter pyntet på til Playstation 4 og Xbox One, vil det bli gjort motsatt i år. Det vil altså si at spillet utvikles til de beste konsollene før det blir nedjustert til å kunne kjøre på de gamle.

Activision er selvfølgelig påpasselige med å si at dette ikke medfører et dårlig spill til de gamle formatene. Det er Sledgehammer Games' tur til å utvikle Call of Duty, og som tidligere rapportert er det antageligvis snakk om et fjerde spill i Modern Warfare-serien.

Call of Duty 4: Modern Warfare

Relaterte tekster

Call of Duty 4: Modern WarfareScore

Call of Duty 4: Modern Warfare

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Krig blir ikke mye mer moro enn Infinity Wards fantastiske nye spill. Jonas har lett tatt seg av supersinna terrorister i Midt-Østen, og skumle gangstere i oversette østblokk-land.Loading next content