LIVE
HQ
logo hd live | The Rogue Prince of Persia
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   esports
   Call of Duty: Infinite Warfare

   Call of Duty World Championships 2017 - Oppsummering 4. dag

   Abonner på vårt nyhetsbrev her!

   * Påkrevd felt
   HQ

   Det var lørdag, og dermed var det bare tolv lag igjen. I løpet av dagen skulle disse kuttes ned til fire, så spenningen var på topp.

   EnVyUs og Ghost Gaming har imponert de siste dagene, og fikk æren av å starte dagen. Ghost hadde knust forventningene gang på gang, men nå var det slutt. EnVyUs ble rett og slett altfor sterke, og slengte dem ned til taperkampene med 3-0.

   Deretter gikk turen til kampen mellom eUnited og Allegiance. Dette så også ut til å bli en overlegen seier da eUnited tok ledelsen 2-0, men Allegiance kom sterkt tilbake. Dermed måtte det en fjerde runde til. Der hadde eU så til de grader våknet igjen, og vant runden hele 250-55.

   Så var det tid for kampen alle hadde ventet på. Europamesterene Splyce skulle møte de nordamerikanske mesterene i OpTic. Splyce merket nok presset av at publikum helt klart var i OpTic sitt favør, for de hadde ikke en sjanse i første runde. Etter en kort pause fikk de heldigvis psyken på plass, og fortsatte å vise hvor overlegne de er i Search & Destroy. De imponerte også i Uplink, men måtte se seg slått i Hardpoint. Dermed var det 2-2, og det hele måtte avgjøres i en siste runde med Search & Destroy. Her måtte de se S&D-seiersrekken bli knust, og tapte 6-4 i siste runde. Dermed må også de gå inn i tapskampene. Der møter de Epsilon. Vi tok en prat med Formal etter den dramatiske kampen.

   HQ

   På Bravo-scenen møttes FaZe og Infused. FaZe var store favoritter, til tross for at Infused imponerte med å slå ut Rise i går. Uheldigvis for britene var FaZe i storform, og herjet seg til 3-0. Infused må derfor nøye seg med å møte Luminosity Gaming i taperrundene, mens FaZe møter OpTic i en ny heseblesende kamp mellom de to topplagene. Gunless var det eneste FaZe-medlemmet vi ikke hadde fått snakket med enda, men nå var han selvsagt i humør for en prat.

   HQ

   I kampen mellom Ghost Gaming og Enigma6 vant førstnevnte relativt lett 3-1, mens Rise Nation gjorde det samme med Allegiance. Tredje runde av taperkampene stod derfor mellom Ghost og Rise, Infused og Luminosity, samt Splyce og Epsilon. Infused måtte se seg slått 3-1, mens Splyce klarte til slutt å slå Epsilon etter en femte runde. Kampen mot Rise Nation markerte Ghost Gaming sin tredje for dagen, og laget var tydelig slitne. Til slutt måtte de se seg slått 3-1.

   Så var tiden altså kommet for et av de mest populære møtene i Call of Duty, nemlig OpTic Gaming mot FaZe Clan. Til tross for et tøft oppgjør mot Splyce var OpTic våkne fra første stund. FaZe klarte aldri å hente dem inn igjen, og må derfor ned til taperrundene mot Rise Nation.

   I andre semifinale møttes EnVyUs og eUnited i en meget uforutsigbar kamp. EnV hadde kvittet seg med Ghost og Epsilon fra før, mens eU hadde slått Luminosity og Allegiance. Denne gangen hadde EnVyUs mest krefter igjen, og slo dermed eUnited 3-1.

   Både FaZe og eUnited sine tap hadde tydeligvis påvirket dem, for ingen av dem var like slagkraftige som før. Dette førte til at de måtte se seg slått av henholdsvis Rise og Luminosity.

   Dermed var lørdagen over. I dag skal det hele avgjøres. I b-finalen møtes Rise Nation og Luminosity Gaming, mens OpTic Gaming og EnVyUs møtes i selve a-finalen. Hvem vinner det hele?

   Call of Duty: Infinite Warfare
   Photo: Activision

   Relaterte tekster

   Call of Duty: Infinite WarfareScore

   Call of Duty: Infinite Warfare

   ANMELDELSE. Skrevet av Katrine Baumgardt

   Gamereactor har satt tennene i årets tilskudd i Call of Duty-serien, Infinite Warfare, og det er en totalpakke du ikke vil gå glipp av...

   0
   OpTic vant CWL Championship i Orlando

   OpTic vant CWL Championship i Orlando

   ESPORTSTEKST. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

   I forrige uke var vi i Orlando for å dekke Call of Duty World League Championship. Her møttes 32 av verdens beste lag for å kjempe om verdensmestertittelen i Call of...   Loading next content