Norsk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Infinite Warfare

Call of Duty World Championships 2017 - Oppsummering 5. dag

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Finaledagen hadde endelig kommet. Vi startet med 32 lag, og i går var vi ned til 4. Rise Nation, en underdog ingen forventet ville komme så langt. Luminosity Gaming, et lag som fikk en dårlig start, men som gjorde det meget bra i taperkampene. Team EnVyUs, guttene i blått ledes av Jkap, mannen som allerede har vunnet turneringen to ganger. Så hadde vi selvsagt storfavorittene i OpTic Gaming. Hvem ville vinne de prestisjefylte prisene? Svaret fikk vi sent søndag kveld.

Dagen startet med b-finalen mellom Rise Nation og Luminosity Gaming. Taperen her måtte nøye seg med fjerdeplass, og dele premien på $80,000 mellom seg. Vinneren fikk på sin side et flott trofee, og $25,000 hver. Luminosity var best i starten, og vant Hardpoint med komfortable 50 poeng. Deretter tok de Search & Destroy overlegent også, før Rise Nation tok seg sammen på Uplink. Dette ble bare et lite trøstepoeng for den avgjørende Hardpoint-runden hadde Luminosity full kontroll på.

HQ

Mange hadde håpet at OpTic og EnVyUs ville møtes i en fantastisk finale, og ønsket ble oppfylt. OpTic levde opp til favorittstempelet, og startet meget bra. De virket ekstremt ivrige på å at den første Hardpoint-runden, og tok første poeng. Deretter skapte EnVy spenning med å vinne 6-2 i Search and Destroy. Uplink ble en jevnere affære, hvor EnVy til slutt vant 4-2. Nå var de godt igang, og tok en overraskende Hardpointseier med 250-161 også. Dermed måtte favorittene spille en taperkamp mot Luminosity for en ny sjanse til å vinne tittelen.

Publikum hadde ikke latt seg påvirke nevneverdig av Optic sitt tap, og "Let's go OpTic!" kunne høres i store deler av Orlando. Dette virket tydeligvis prestasjonsfremmende for karene i OpTic, for de gikk meget sterkt ut med å vinne med 143 poeng i Hardpoint, 6-3 i Search & Destroy, og en overlegen seier i Uplink. Dermed var det adjø til Luminosity, og en ny sjanse mot EnVyUs.

På grunn av det forrige tapet måtte OpTic vinne to "best av fem"-runder for å dra hjem med førstepremien på $600,000 og verdensmestertittelen. EnVyUs trengte bare å vinne én serien, altså tre kart. Vi tror nok Jkap kjente den tredje ringen være i siktet.

HQ

Atter en gang var det OpTic som startet sterkest. De vant den første Hardpoint-runden med over 100 poeng, men igjen måtte de se seg slått av EnVy i Search & Destroy. De amerikanskemesterne hadde dog lært av forrige Uplink-kamp, og vant dermed 9-2 denne gangen. Med en ny imponerende Hardpoint-runde, 250-204, var de igjen med i kampen om tittelen. Nå var det bare én "best av fem"-runde som ville avgjøre det hele.

Throwback Hardpoint startet finaleserien for Call of Duty: Infinite Warfare, og OpTic fortsatt den imponerende trenden de har i modusen med å vinne 250-176. Da de samtidig klarte å slå EnVy 6-3 i Crusher Search & Destroy begynte virkelig spenningen å øke blant publikum. OpTic var bare én kamp unna å ta hjem tittelen. Ville de klare det, eller ville EnVy komme sterkt tilbake?

Spoiler: nV klarte ikke å komme seg etter sjokkåpningen, og måtte se seg slått i den avgjørende Uplink-runden også. Dermed vant favorittene i OpTic sitt første verdensmesterskap som lag, mens Karma fikk sin tredje ring og Crimsix sin andre. Formal og Scump fikk sine første ringer, og smilte fra øre til øre. OpTic var uten tvil det sterkeste laget gjennom hele turneringen, men EnVy hadde virkelig gitt dem en god kamp.

Begge lagene møtte til pressekonferanser rett etterpå, og du kan se hva de hadde å si under.

HQ
HQ
Call of Duty: Infinite Warfare
Photo: Activision

Relaterte tekster

Call of Duty: Infinite WarfareScore

Call of Duty: Infinite Warfare

ANMELDELSE. Skrevet av Katrine Baumgardt

Gamereactor har satt tennene i årets tilskudd i Call of Duty-serien, Infinite Warfare, og det er en totalpakke du ikke vil gå glipp av...

0
OpTic vant CWL Championship i Orlando

OpTic vant CWL Championship i Orlando

ESPORTSTEKST. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I forrige uke var vi i Orlando for å dekke Call of Duty World League Championship. Her møttes 32 av verdens beste lag for å kjempe om verdensmestertittelen i Call of...Loading next content