Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
DMC Devil May Cry

Capcom: "En oppfølger til DmC Devil May Cry er mulig"

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I motsetning til at folk er relativt enige om at Devil May Cry 5 er en solid fortsettelse av serien, så var DMC Devil May Cry langt mer kontroversielt da det kom i 2013. Dog så det ut til å tilsynelatende selge en tilfredsstillende mengde eksemplarer, og Capcom ser ut til å nå være mer åpne for en eventuell oppfølger.

I et intervju med Feed4Gamers forteller produsent Matt Walker at de faktisk gjerne vil lage en oppfølger i det universet.

"We'd still love to see a sequel, but we think it absolutely has to be made by Ninja Theory. So much of the amazing style and substance in that game was only possible because they have such a knack for what's cool. It wouldn't be DmC without Ninja Theory."

Problemet er at Ninja Theory nå eies av Microsoft, som vil gjøre spillet til en Xbox-eksklusiv. Dog sier Walker at de tidligere har vært i forhandlinger med studioet om et nytt spill i serien.

Ønsker du å se en oppfølger?

DMC Devil May Cry

Relaterte tekster

DMC Devil May CryScore

DMC Devil May Cry

ANMELDELSE. Skrevet av Tomas Veiden

Dante er tilbake med nye triks i ermet og ny frisyre, men er det lurt å fikse noe som ikke er ødelagt? Tomas har satt karakter...Loading next content