Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Resident Evil 3

Capcom planlegger flere Resident Evil-remaker

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bare et par sekunder etter reannonseringen av Resident Evil 2 kom selvsagt ønskene om hvilke andre Resident Evil-spill som bare måtte få samme imponerende behandling, og selv om meningene om Resident Evil 3 har vært delte ønsker begge sider å se mer. Derfor er det ikke rart at Capcom ikke tar seg bryet med å skjule fremtidsplanene sine engang.

I en ny spørreundersøkelse spør de nemlig to ganske interessante spørsmål:

"1. Om en ny remake ble laget fra Resident Evil-serien, ville du kjøpt den?

2. Om en oppfølger i Resident Evil-serien ble laget, ville du kjøpt den?"

Blant svaralternativene har vi blant annet at man bare ville kjøpt det på dagens konsoller, ville vært villig til å kjøpe nye konsoller for muligheten og lignende, så det høres helt klart ut som om både en remake og Resident Evil 8 snuser på PS4/Xbox One og PS5/Xbox Series X. Derfor spør jeg også: Ville du kjøpt en ny remake? Eventuelt hvilken? Hva med Resident Evil 8?

Resident Evil 3

Relaterte tekster

8
Resident Evil 3Score

Resident Evil 3

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Capcoms nyeste remake byr ikke på like mye innhold for solo-spillere som forgjengeren, men så gjør det mer enn opp for det med kvalitet av en annen verden.Loading next content