Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Gwent: The Witcher Card Game

CD Projekt Red avduker Gwent Masters Series

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

CD Projekt Red har nettopp avduket et nytt esport-initiativ for deres kortspill Gwent: The Witcher Card Game, og det har fått navnet Masters Series. Der skal spillere verden rundt konkurrere om å kunne kalle seg verdens beste.

Deltakelsen i konkurransen er gratis, og alle kan delta fra PC, PS4 og Xbox One så lenge de er over 18 år (du som er mellom 13 og 17 år må få en foresatt til å lese og godkjenne reglene). En del av dette er den nye Pro Ladder, en konkurranserettet modus som utgjør starten for alle som vil delta. Den blir tilgjengelig så fort du når rank 21 i vanlig rank play.

I den endelige premiepotten ligger det totalt 250 000 dollar som spillerne skal kjempe om, og for å finne ut mer om hva og når bør du sjekke ut konkurransens offisielle nettside.

Kan Gwent true Hearthstone?

HQ
Gwent: The Witcher Card Game
Photo: CD Projekt Red

Relaterte teksterLoading next content