Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Chengdu Hunters tar farvel med Elsa

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Siden vi er rundt halvveis inn i 2021 Overwatch League-sesongen, har vi sett noen lagendringer de siste par ukene. Det kinesiske laget Chengdu Hunters er neste til å gjøre dette, ettersom de nylig har avslørt at Luo "Elsa" Wenjie forlater etter nesten tre år i organisasjonen.

I annonseringen på Twitter står det: "After friendly communication and negotiation, based on respect and the willings of the players, we hereby announce: Chengdu Hunters No.3 player, Wenjie "Elsa" Luo, officially retires from the team."

Elsa ble signert av Hunters tilbake i november 2018, og har holdt seg der siden. Det er ennå uklart om Elsa slutter med esporten, men det ser i hvert fall ut til at han har planer om å ta en pause.

Overwatch
Chengdu Hunters

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content