Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Chengdu Hunters viser frem stilig spesialdesignet RTX 3080-grafikkort

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det Overwatch League-laget Chengdu Hunters har hatt det travelt i det siste, men det har ikke hindret dem i å vise frem et stilig custom-grafikkort, som de har fått laget. Nærmere bestemt har de avslørt via Twitter at de har samarbeidet med Nvidia om et spesialdesignet RTX 3080-grafikkort for dem.

Du kan se det på bildet nedenfor, og det er ikledd fargekombinasjonen svart og gull, som laget er kjent for, og har dessiten Hunters' pandalogo foran.

Om det blir lagt ut for salg i begrenset opplag eller noe sånt vites fortsatt ikke.

Overwatch
Chengdu Hunters

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content