Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Chengdu Hunters-spiller får ikke visum

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Zhang 'YangXiaoLong' Zhihao fra Overwatch League-laget Chengdu Hunters har fått avslag på visumsøknaden sin. Den kinesiske organisasjonen har gått ut på Twitter for å informere fansen om situasjonen, og at de jobber "with an immigration lawyer to resolve the issue", ifølge en oversettelse gjort av OW Beacon.

YangXiaoLong er en av Chengdu Hunters sine to tradisjonelle DPS hitscan-spillere, og en av tre DPS-spillere totalt. Det at han ikke får bli med videre kommer nok til å legge ekstra mye press på de to gjenværende DPS-spillerne, Yi 'JinMu' Hu og Lo 'BaconJack' Tzu-Heng.

Dette skjer kun tre uker før starten på 2019-sesongen, og utvidelseslaget kommer til å være under ekstra mye press, også fordi de er et helt nytt lag i ligaen.

Forhåpentligvis får vi vite mer om hvorfor søknaden ble avslått, og vi krysser fingrene for at situasjonen ordner seg.

Tror du Chengdu Hunters kan greie seg uten Zhang 'YangXiaoLong' Zhihao?

Overwatch
Photo: Chengdu Hunters

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content