Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Cities: Skylines

Cities: Skylines debuterer på PS5 og Xbox Series neste uke

Remastered Edition vil bringe nye forbedringer og verktøy.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Paradox Interactive og utvikler Colossal Order har annonsert at Cities: Skylines vil debutere på nåværende generasjons konsoller neste uke. Denne utgaven av spillet kommer til PS5 og Xbox Series, og vil være en Remastered Edition som bruker konsollenes ekstra kraft til å vise grafiske forbedringer, i tillegg til mer byggbare fliser og ekstra spillerverktøy.

Satt til å ankomme 15. februar, blir vi fortalt at Remastered Edition vil selges for £ 34.99 / € 39.99, men kommer som en gratis oppdatering for alle som eier en kopi av spillet og alle DLC-ene på PS4 eller Xbox One.

Når det gjelder hva disse tilleggene i spillet vil inneholde vil det legges til 16 flere byggbare fliser, et hurtigvalgverktøy, forbedringer av brukeropplevelsen (inkludert presisjonsplasseringsverktøy), ytterligere miljøkontrollpaneler som gir bedre værjusteringsalternativer, en kartredigerer og en grafisk forbedring, men de nøyaktige detaljene om disse blir ikke nevnt.

HQ
Cities: Skylines

Relaterte tekster

1
Cities: Skylines - SnowfallScore

Cities: Skylines - Snowfall

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Visnes

Vinterkulden er fortsatt med oss, og Kim har besøkt Cities: Skylines. Denne gangen for å kose seg i vinterkulden der også.. Varmer spillet, eller gir det ham en kald skulder?

6
Cities: SkylinesScore

Cities: Skylines

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Visnes

Kim har tatt på seg byggehjelm og satt seg ned med Cities: Skylines for å bygge drømmebyen. Er grunnmuren urokkelig, eller faller det hele sammen i en haug av grus?Loading next content