Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Cities: Skylines

Cities: Skylines er gratis på PC frem til i morgen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For noen dager siden annonserte Epic Games at de ikke vil følge den vanlige prosedyren med ett eller to gratis spill i en uke denne julen, men i stedet by på ett gratis spill hver dag. Det hele starter i dag, og det er simulasjonsfansen som kan juble først.

For som overskriften avslører er det altså Cities: Skylines som du kan få gratis på PC så lenge du legger det til i samlingen din før klokken 17 i morgen. Da overtar et annet, foreløpig hemmelig, spill gratisplassen.

Cities: Skylines

Relaterte tekster

1
Cities: Skylines - SnowfallScore

Cities: Skylines - Snowfall

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Visnes

Vinterkulden er fortsatt med oss, og Kim har besøkt Cities: Skylines. Denne gangen for å kose seg i vinterkulden der også.. Varmer spillet, eller gir det ham en kald skulder?

6
Cities: SkylinesScore

Cities: Skylines

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Visnes

Kim har tatt på seg byggehjelm og satt seg ned med Cities: Skylines for å bygge drømmebyen. Er grunnmuren urokkelig, eller faller det hele sammen i en haug av grus?Loading next content